Delft Instituut Leerlingbegeleiding - "Meer dan alleen bijles"
Mijn naam is Lavina Borsboom

Als oud docent biologie met veel leer- en leservaring is het mijn ambitie het beste uit de jeugd te halen.   Ik zet mijn enthousiasme en die ervaring graag in voor de leerlingen van het basis en voortgezet onderwijs van nu .

Ik werk vanuit mijn kracht als ik de gelegenheid krijg voor jongeren te zorgen. Dit werk is een manier om van mijn passie mijn werk te maken en geeft mij energie.


 Opzet/ gedachten achter de begeleiding

 Leerlingen op het voor hen hoogst haalbare niveau te laten presteren op school door het aanbieden van coaching,  structuur  en het aanleren van studievaardigheden in een prettige ambiance.

 Ik wil leerlingen zelf laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken. Dit bereiken ze door op een efficiënte en  gestructureerde wijze met hun tijd om te gaan, waardoor en naast studietijd ook tijd overblijft waarop ze zonder schuld  gevoel kunnen ontspannen.

 Een belangrijk neveneffect daarvan is dat thuis de sfeer meer ontspannen zal zijn , omdat huiswerk maken minder een  onderwerp van discussie is.

 Daarnaast is het voor het kind gemakkelijker om de op school aangeboden lesstof in zich op te nemen, omdat er minder  achterstanden zullen zijn door huiswerkbegeleiding.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint